Site Overlay

Video Deventer Ziekenhuis (ft. .Michiel)

Het Deventer Ziekenhuis heeft een nieuwe promo video en op 1 minuut en 16 seconden zie je gedurende een volledige 2 seconden mij in actie op de trauma kamer… ach ja
Nu ik voor de 2e keer kijk zie ik dat het onderwerp na mij over eHealth gaat. Mag ik hier een oud Klingon gezegde plaatsen; “ik geloof wel in toeval, maat ik vertrouw het niet.” Dit kan echter geen toeval zijn.

Author: Michiel

Al meer dan 15 jaar werk ik als SEH-arts KNMG. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.

Wat vind jij hier van?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.