Site Overlay

[VIDEO] De machtige T-cel

Hoe maak je moeilijk onderzoek duidelijk. In de kanker geneeskunde wordt veel onderzoek gedaan naar het verslaan van de kanker met T-cellen, de lichaamseigen verdedigingscellen. Het onderzoek richt zich op het herprogrammeren van de cellen zodat ze kankercellen aanvallen. Dit is een lastig, tijdrovend en ook duur proces. De mensen van de Ben Towne Foundation leggen het herprogrammeren uit in een tekenfilm.

Author: Michiel

Al meer dan 15 jaar werk ik als SEH-arts KNMG. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.

Wat vind jij hier van?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.