Site Overlay

Nieuwe start. Kijken wat de knie doet…

Na lange tijd weer een stukje hard gelopen. Nou ja hard mag je het niet noemen. Meer dan 6 min per kilometer. Maar ja je moet wat als je net twee maanden op de bank gezeten hebt met pijn aan de linker knie (li lateraal). Nu een half uur thuis en vooralsnog geen pijnen… Morgen meer!

20140107-144813.jpg

Author: Michiel

Al meer dan 15 jaar werk ik als SEH-arts KNMG. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.

Wat vind jij hier van?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.