Site Overlay

Verdwaal nooit meer met GPS in je schoenen

Het is half zeven en je loopt door een volledig onbekende stad. Waar is je hotel? Waar moet je eten? Tot overmaat van ramp is je telefoon leeg. Hoe ga je de weg vinden? Vragen is zo vorige eeuw. Gelukkig zijn er nu schoenen van Dominic Wilcox die je de weg kunnen vertellen.

Hoe?
Ze zijn uitgerust met een GPS. De linker schoen geeft de richting aan en de rechter vertelt je hoever het is tot je doel.Is verdwalen dan geen optie meer met deze schoenen? Ja hoor… gewoon uitzetten…

 

No Place Like Home from Dominic Wilcox on Vimeo.

Author: Michiel

Al meer dan 15 jaar werk ik als SEH-arts KNMG. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.

2 thoughts on “Verdwaal nooit meer met GPS in je schoenen

Wat vind jij hier van?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.