Site Overlay

Zonder iPhone: dag 2

Dag 2:

Na 48 uur is het wel duidelijk dat ik het lastig vind om zonder mobiel internet te zijn. Want hoe controleer je je banksaldo als je in de rij bij de kassa staat? En wat als er niet genoeg geld op de rekening staat hoe kan ik dan even wat geld heen-en-weer sluizen om wel de boodschappen te kunnen betalen?

Het andere wat mij tegen valt is het gebrek aan en kwalitatief goede camera. Niet dat de iPhone de beste van de wereld heeft maar deze is, zeker als ik een beetje wil zoomen, toch wat zwak. Nooit gedacht dat ik zoveel waarde aan de camera  hecht..

wif en vakantie

Zijn er ook positieve dingen? Zeker.. langzaam bekruipt mij een vakantie gevoel. Lekker over de grens met dataroaming uit. Zoekend naar cafétjes en winkels met gratis WiFi. En die zijn er meer dan je denkt. Ook het aantal mensen met een (deels) open netwerk voor iedereen op straat is toch hoger dan ik had verwacht. Op naar dag 3.. nog meer vakantiegevoel?

Author: Michiel

Al meer dan 15 jaar werk ik als SEH-arts KNMG. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.