Site Overlay

Zonder iPhone: Dag 6

Positief bericht van T-Mobile: Uw toestel is klaar!

klaar

Nou ja klaar… het IMEI nummer is veranderd dus het toestel is omgeruild.. maar ach ja, ook prima als ik maar weer mijn apps kan gebruiken. Zowel privé en tijdens de zorg voor mijn patiënten op de Spoed. Nu nog hopen op een snelle bezorgdienst, thuis op het moment dat ze komen, etc, etc, etc.

 

 

Author: Michiel

Al meer dan 15 jaar werk ik als SEH-arts KNMG. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.