Site Overlay

Review: SOS ALARM 112 App

Unknown

De review van de SOS Alarm App van de Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst heb ik geschreven voor de site van MobileDoctors. De volledige review met de feedback van de stichting staat op de MobileDoctors

Download: iTunes / PlayStore
(Gereviewde versie 2.3/iOS)

Heeft u ook een nieuwe app voor patiënten of zorgverleners of maakt u mHealth devices en heeft u behoefte aan een kritische en eerlijke review? Stuur dan even een berichtje

Author: Michiel

Sinds 2008 werkt ik als SEH-arts KNMG in het Deventer Ziekenhuis. Ik heb een passie voor eHealth en in het bijzonder mHealth. Als lid van de ‘denktank eHealth’ en de 'Werkgroep Open EPD' ben ik betrokken bij de invoering van diverse eHealth-projecten binnen het ziekenhuis. Als SEH-arts maak ik in mijn dagelijks werk op de afdeling spoedeisende hulp gebruik van mogelijkheden die eHealth en mHealth bieden om de acute zorg te stroomlijnen en om ‘patient empowerment’ te bevorderen. Ik kom graag eens bij u langs om een kop koffie te drinken en te vertellen hoe ik Apps, iPad en iPhone gebruik voor mijn acute patiënten en wat mijn visie is op de digitale ontwikkelingen in de zorg.