Michiel Tebbes |

2017 de lijstjes

Home »  Blog »  2017 de lijstjes

2017 de lijstjes

On december 30, 2016, Posted by , In Blog, With No Comments

Zo aan het einde van 2016 zie je overal weer lijstjes naar voren komen. Het enen lijstje is optimistisch het andere is pessimistisch.

Aan de positieve kant: we gaan allemaal aan de eHealth, patienten claimen eidelijk hun ware plek in de zorg, artsen gaan zien dat ze een onderdeel van het netwerk van de patient zijn ipv onaantastbare Goden, auto’s gaan zelf rijden en AI revolutie staat op de rand van doorbreken. De negatieve lijstjes hebben het vooral over strijd. Zo is de derde wereld oorlog dichterbij dan ooit, stort de VS in onder Trump en drijft Engeland nog verder weg dan ze nu al zijn.

Er zijn ook mooie voorspellingen die ik hier wil melden. Zo staat volgens Buzz Aldrin de ‘race to space’ weer op het punt van beginnen, ontdekken we wat ‘dark matter’ is en komt AI nu eindelijk onze huizen in en dit alles is wordt mogelijk dankzij quantumcomputing.

Ik weet het zo net nog niet met aldie lijstjes. Mijn ervaring is dat ze nooit helemaal uitkomen (en laten we dat hopen voor die 3e wereld oorlog) maar veelal bevatten ze wel een kern van waarheid.

Wat 2017 ook gaat brengen, ik wens je een goede jaarwisseling en veel succes, innovatie kracht,  en wat u ook maar wenst voor 2017. Mocht ik u het komende jaar ergens mee kunnen helpen laat het weten!

– Michiel